Conveyor

END OF LINE

Vores end of line løsninger

Nortech-Solutions løser din opgave fra start til slut. Vi håndterer ikke kun dit projekt fra start til slut, vi har og den løsning der kan håndtere dine varer fra de kommer ind i huset til de løber igennem din proces og bliver til det produkt din kunde ønsker,  for til slut at stå klar på lastbilen på vej ud til din kunde.

Nortech-Solutions har i samarbejde med vores meget professionelle samarbejdspartnere stor erfaring med at bygge pakkelinjer til forskellige brancher. For hvert emballage problem kan vi lave den løsning som passer til din produktion. Nortech-Solutions leverer og opbygger hele din interne transport og håndtering som en del af det samlede projekt der skal sørge for det optimale flow igennem processen.

Nortech-Solutions har i samarbejde med vores partnere erfaring med at bygge emballeringsmaskiner til forskellige typer industrier. en mangeårig erfaring indenfor fødevareindustrien har skabt en enorm vidensbank og et utal af installationer netop til denne industri. Men Nortech-Solutions kan for alle produkter der kræver pakning, levere netop den løsning der passer til dit behov. af referencer kan nævnes vi har pakket og palleteret fliser i forskellige dimensioner, og vi har lavet komplette løsninger til stearinlys, stikkontakter, ledninger og medicin.

Dette er kun et udpluk af referencer, og kun fantasien sætter grænserne for hvad vi kan løse.

Få et opkald

Send os dit telefon nummer, så ringer vi til dig og fortæller dig om vores løsninger.

Projekt omfang?

Se hvordan vi arbejder med projekter

SE HER